SpaTrend
main-banner image

SpaTrend
Funkcionális ötlet pályázat

Bővebben
Főoldal

Üdvözöljük Önt a SpaTrend Bemutatótermének megújítására kiírt Ötletpályázatunk oldalán!

Elhatároztuk, hogy ürömi bemutatótermünket megújítjuk. A SpaTrend központjának külső átalakítása után olyan belsőt szeretnénk adni, amely még inkább méltó a nálunk található és általunk képviselt magas minőségű termékekhez. 2020 végén éppen ezért egy ötletpályázatot írtunk ki tervezők, építészek és lakberendezők számára, amelyre már le is zajlott a jelentkezés. Meglepően sok és jó tervet kaptunk, amelyek közül egy szakmai zsűri segítségével választottuk ki a szakmailag legjobb pályázót/pályázókat.

Eredményt még nem hirdettünk,  hiszen most segítségét kérnénk abban, hogy megtaláljuk azt a pályázatot, amely a SpaTrend vásárlói, érdeklődői szerint a legjobban mutatja meg cégünk jellemzőit: még inkább vásárlóbarát, ugyanakkor a termékek bemutatására és az ügyfélélményre is megfelelően fókuszál. Arra kérjük Önt, nézze meg a tervezők beérkezett munkáit, és szavazzon weblapunkon arra a tervre, amely Önt a leginkább elkápráztatja, a legjobb módon teremt vásárlói élményt, egy olyan bemutatótermet mutat, ahova szívesen érkezne.

Szavazzon a kedvenceire és nyerjen!

A szavazás nyertese közönségdíjat kap, a szavazók között pedig értékes nyereményeket sorsolunk ki. Válassza ki Ön, hogy milyen legyen a bemutatótermünk, szavazzon a kedvenc tervére/tervezőjére akár minden nap.  Kellemes böngészést kívánunk, és várjuk a szavazatokat!

A szavazás menete

Regisztráljon be a weboldalra, hogy szavazhasson, és részt vehessen a sorsoláson. Keresse meg az Ön szerint legjobb tervet prezentáló tervezőt úgy, hogy végignézi a tervezők portfólióját, videóit és a pályamunkákat. Ha megvan a kiválasztottja, akkor szavazzon rá. Egy alkalommal egy szavazatot lehet leadni, de a szavazást naponta meg lehet ismételni. 

Segítsen nekünk kiválasztani és megalkotni a jövő SpaTrend bemutatótermét!

 

PÁLYAMUNKÁK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.